erikoistehosteet
 
    >etusivulle | palvelut
 
Laitteisto

Le Maitre Langaton Pyrotehosteiden ohjausjärjestelmä
Le Maitre:n langaton pyrotehosteiden ohjauslaitteisto mahdollistaa tehosteiden tekemisen ilman aikaa vievää kaapeleiden vetämistä. Laitteistossa on 16 erillistä digitaalisesti koodattua kanavaa. Jokainen kanava voi laukaista 4 sytytyshelmeä tai muuta tehostepanosta. Langaton laitteisto nopeuttaa ja helpottaa tehosteiden tekemistä, esim. simuloitaessa luodinosumaa liikkeessä olevaan esiintyjään tai tehtäessä liikkuvan auton räjäytys.

Pyropak I
Pyropak I on lavatehosteiden tekoon suuniteltu helppokäyttöinen ja varmatoiminen pyrotehosteiden ohjausjärjestelmä. Laitteistoni käsittää yhden 6 kanavaisen
ohjauslaitteen, sekä yhden 18 kanavaisen ohjauslaitteen. Jokainen kanava mahdollistaa maksimissaan 32 (Super Box alustalla) sytytyshelmen tai pyroteknisen tuotteen laukaisun. Laitteistoon löytyy myös erilaisille pyrotuotteille suunniteltuja laukaisualustoja.

Pyropak II
Pyropak II on Airburst tehoiteiden tekemiseen tarkoitettu ohjausjärjestelmä. Laitteisto käsittää ohjausyksikön sekä 24 kanavaisia orjia. Pyropak II:lla pystyy myös helposti rakentamaan “sarjatulella” ammutut luodinosumat niin maahan kuin lavasteisiinkin. Laitteistoon on mahdollista kytkeä 10 erillistä 24-kanavan orjaa, mikä mahdollistaa suurimpienkin tulitusten teon.